Мијаци – документарец од 1978 година

ТВ Скопје, документарен филм, ПАТЕПИСИ – Мијаци, од 24.04.1978 година. Режија Томо Петровиќ, сценарио и текст Љубен Апостолски, текстот го чита Бранка Станковска.