Славни

Мерион Котијар угул гола – покажа дека има фантастично тело (18+)

За потребите на филмот Les Fantômes d’Ismael Мерион Котијар се раслече до гола кожа и ја воодушеви публиката со својот телесен изглед на 42 години.

Убавата оскаровка во францускиот филм го игра ликот на Шарлот Блум. Иако филмот не доби најдобри  критики (има ниска 5,8 оценка на IMBD), многу внимание привлече сцената во која француската актерка се раслече како од мајка родена.

Приказната на филмот ја следи судбината на Исмаел во чиј живот одеднаш се враќа сопругата која исчезнала под мистериозни околности, а потоа била прогласена и за мртва.

To Top