Мајка видела пенис во цртанот „Пчеличката Маја“ (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еден од цртаните филмови кои го одбележаа нашето детство е Пчеличката Маја, а една мајка видела нешто што другите не успеале да го забележат. 

Како што пишува Digital Spy, Чеј Роинсон на Фејсбук објавила дека во епизодата „Кралот Вили“, видела пенис на карпа во позадината.

„Знам дека не сум луда, вакви работи не би требало да има во детските филмови. Ми се гади од овај цртан, не сакам моите деца тоа да го гледаат“ , објавила Чеј.

Епизодата за која зборува стара е 5 години, а откако објавата на Фејсбук крена прашина, Netflix одма цртанот го отстранил од својот сервис.

Иако никој не ја демантирал објавата на Чеј, некои родители тврдат дека децата тоа не би го приметиле.