Медицинска сестра се раслече пред камера за време на прилог во живо (снимка)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Директорката на КБЦ Бежанијска коса зборувала во живо Дневникот на Српската радио -телевизија за коронавирусот и важноста на вакцинацијата, но изгледа дека нејзината колешка не била свесна дека е во кадар.

Имено, медицинската сестра помина низ екранот, седна на стол и почна да го соблекува горниот дел од медицинската униформа. Причината за соблекување на униформата е непозната, а видеото наскоро стана хит на социјалните мрежи.

Многу коментари се собраа под снимката, а некои дури и не забележале дека медицинската сестра влетала во директен пренос.