Меџик Кристијан со илузионистички трик им го разубави денот на дечките во парк

Кристијан Шопов е одличен магионичар и илузионист со урбана адреса во Скопје, а со магија, илузии и забава секаде каде што има волја и желба за забава. Го сакаат сите, од мало до големо, затоа што својата магионичарска харизма знае да ги освои срцата и вниманието на сите.