Машина за убивање со голи раце: Малку незгоден мајстор по боречки вештини


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Типов е машина за убивање со голи раце и работата му е и другите да ги усоврши до тој степен. И одлично го прави тоа. Само, малку е незгоден за учениците, бидејќи подмавнува онака, колку да те нервира, а знаеш дека не можеш да направиш ништо.