Какви будали на мотори! (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Кога ќе речат „лудо и брзо возење“ сигурно мислат на нешто вакво, ама не конкретно на ова – развивање 300 на саат во погрешен правец на сообраќајот.