Германија си е Германија – баш заради вакви работи


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


На автопатот има сообраќајка, а колоната возила која се има направено се мери во километри. Сепак, амбулантното возило од Брзата помош стигна до местот на несреќата како да нема ниту едно возило на автопатот.