Славни

Марјан, царе, секоја чест: Психолошки профил на македонските пејачи

Во најновото „драпачко“ видео на македонскиот актер и комичар Марјан Ѓорѓиевски, на тапет се најде македонската музичка „естрада“.

Advertisements
To Top