Малиов ги рока Металика „single speed“ на плоштад во Скопје

Конечно нешто прогресивно и јако да се чуе директно од асфалтот на скопскиот плоштад. Браво, царе! Секоја чест. Вака се „кине“ Master of Puppets од Металика во инструментална верзија.