Видео

Македонски полицајци брутално тепаат човек на улица – јавноста по социјалните медиуми бара нивно санкционирање (снимка)

На Фејсбук денес беше вирално споделувано видео на кое се гледа како македонски полициски службеници брутално тепаат човек среде улица.

Во описот на видеото пишува дека претепаниот човек е всушност лице од ромска етничка заедница. Граѓаните на социјалните мрежи бараат МВР да го испита случајот и да ги санкционира сторителите.

To Top