Мајтап: Состојбата во Македонија општо земено


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Интервју на плоштад во Скопје, го прашуваат еден чиче:

Господине, дали може да ни кажете според вас, во каква состојба е Македонија моментално, општо земено?

Ами, општо земено, сè што беше општо, веќе е земено.