Виц: 14 февруари


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жената му вели на мажот: Срцка, утре е 14 февруари, да се спремам за некаде?

А тој: Спремај се за на лозје рано сабајле.