Мајтап: Сексот и жените


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Зошто се сексат жените:
до 20г од радозналост,
до 30г заради репродукција,
до 40г за задоволство,
до 50г по инерција…
и после 50-тата од завидлк