Мајтап: Сексот, жените и годините


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Што мислат жените за време на секс:
На 18 години: леле да не дознае мама само.
На 28 години: леле да не останам трудна.
На 38 години: леле маж ми да не дознае.
На 48 години: леле види го таванот каков е. Па ќе треба да кречиме оваа година.