Видео

„Магични Старки“ (видео)

Новиот модел на популарните и култни „Старки“ може да ја менува својата боја доколку биде изложен на влијание на сончева или UV светлина.

Иако основната боја им е бела, патиките а кога ќе се изложат на сончева светлина или светлина од UV ламба, добиваат сосема различен изглед.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHINATOWN MARKET (@chinatownmarket) on

Advertisements
To Top