Лудница од дизајни: Еве во што ќе се патува на луксузните крстарења ви иднина


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Луксузните туристички бродови крстосувачи продолжуваат да се развиваат и да еволуираат до тој степен и со таа брзина што нужно се наметнува прашањето како би изгледале истите во некоја не така далечна, да речеме догледна иднина?

При пребарување во најзафрлените катчиња на интернетот се најдуваат интересни и разновидни модели и дизајни на „крузери“. Овој подолу, на пример, изгледа како пловечки ресорт со гигантски базен во централниот дел.

Друг дизајн изгледа како комбинација од супер-јахта и комплекс од апартмани.

За патници кои сакаат да уживаат во помали, поинтимни „крузери“, дизајнот од Yacht Island е вистински избор – симпатични колиби, палми и водопади кои извираат од вулкан.

Еве уште неколку интересни и футуристички дизајни кои веројатно во догледна иднина би биле реалност.