Листа за гледање: 10 потценети филмови кои всушност се фантастични


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кога станува збор за изборот за гледање филмови, еден од највлијателните и најодлучувачки фактори за пошироката публика е рангирањето и оценките кои едно филмско остварување ги има на сајтот IMDB (Internet Movie Data Base), како и рецензиите од филмските критичари.

Меѓутоа, постојат некои филмови кои, всушност, се одлични филмски остварувања, иако од некои причини не успеале да ги импресионираат гледачите и критиката, па поради тоа поминале со послаби оценки на IMDB и со лоши критики во рецензиите.

BrightSide пренесува листа со 10 потценети филмови кои, во суштина, ги смета за одлични филмови кои срдечно ги препорачуваат за гледање.

Life Itself, 2018.

IMDb – 6.5

Galveston, 2018.

IMDb – 6.2

Hot Summer Nights, 2017.

IMDb – 6.4

Cake, 2014.

IMDb – 6.4

The Little Stranger, 2018.

IMDb – 5.6

Snowpiercer, 2013.

IMDb – 7.1

The Darkest Minds, 2018.

IMDb – 5.7

Les Deux Amis, 2015.

IMDb – 6.1

London Fields, 2018.

IMDb – 4.4

Silencio, 2018.

IMDb – 5.8