Славни

Линда Паласио – убавина која не се заборава

За Линда Паласио најважните човечки особини се сокриени од очите. И додека чекаме да се појават невидливите карактерни црти, ние можеме (со очи) да уживаме на нејзиниот Инстаграм профил.

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

Оваа жешка латиноамериканка е доста успешен фотомодел која знае како да се однесува пред фото објективите. Некогашна студентка по економија, таа денес добро знае како да си наплати за природно надарените видливи карактерни црти и облини кои ја красат нејзината убавина.

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

A post shared by Linda Palacio (@lindapalacio1) on

To Top