Ликот што ја влечеше Шеќеринска за коса: Ја вадев од гужвата, затоа ја повлеков (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


И тврди дека нема деца, а не дека синот му загинал во 2001 во Вејце, како што пренесуваа некои портали.