Видео

Lexus и Toyota „дрифтаа“ на смрзнато Бајкалско Езеро – еве како поминаа (видео)

Скапите и моќни SUV модели како оние на Toyota и Lexus се навистина импресивни со своите перформанси кога станува збор возење по различни теренски услови. Но, тоа не важи и за услови на мраз кога станува збор за смрзнати езерски води, каде контролата врз возилото не е баш на ниво.

Нивниот изглед на мразот на Бајкалското Езеро е снимен за промотивно видео. Тие решија да преземат малку ризик со акробатика за да добијат барем еден момент на слава преку поатрактивен настап.

Добро е што рекламата е снимена од локален дилер на Toyota и Lexus, за да нема голем глобален ефект.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vitaliy Koshelev (@vital_iy) on

Advertisements
To Top