Lamborghini Centenario од 2,5 милиони долари предизвика хаос на улиците во Лондон

Доволно е да се појави на улица. Моментот коге еден од вкупно 20-те примероци во светот од моделот Lamborghini Centenario, кој „тежи“ 2,5 милиони долари, беше испорачан на улиците во Лондон.