Кумановци се посебна дисциплина: Гафови на ТВ Плус во 2016


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Слушајте, насмејте се и забавувајте се, за весел и ведар почеток на 2017.