Си личат како јајце на јајце: Двете ќе се мажат, ама не за Белгија, туку за…


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


31-годишните близначки Ана и Луси ДеЧинкве, по потекло од Перт, Австралија, се најидентичните близначки на светот – си личат буквално како јајце на јајце.

3-1-lucy-and-anna-decinque1

Светот ги запозна преку нивниот контроверзен начин и стил на живот, кога открија дека спијат во еден ист кревет, делат еден ист маж и никогаш не биле разделени ниту за миг. К’сметот да биде нивно заедничко момче го има автомеханичарот Бен Берн.

3-1-lucy-and-anna-decinque2 3-1-lucy-and-anna-decinque5

А сега тие тројца (или поточно сестрите решија, оти Бен е малцинство) ќе отидат чекор понатаму во нивната врска и ќе стапат во брак. Или барем така најавија сестрите на нивните социјални профили, замолувајќи ги нивните обожаватели и следбеници да им коментираат и советуваат дали таквиот брак ќе функционира? Или можеби само прават чалам и џева за публицитет и уште малку внимание, кој ќе ги знае.

3-1-lucy-and-anna-decinque3

3-1-lucy-and-anna-decinque4

3-1-lucy-and-anna-decinque6

3-1-lucy-and-anna-decinque7