Кралскиот гардист буквално го изгази детето кое му се најде на патот (снимка)


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


На видео снимено од туристи во Лондон, двајца гардисти на кралицата Елизабета Втора, како маршираат помеѓу туристите. Луѓето успеваат да им се потргнат од патот, но едно момченце задоцни за еден чекор да им се подистави.

Гардистот, согласно обуката и упатствата на својата специјална единица, не застана, не се помести, туку буквално го прегази изгази преминувајќи преку него.

@user7312510220627Nobody is safe 😢 #england #royalguards #foryou #foryoupage #london

♬ original sound – user7312510220627

Видеото беше објавено од Американец, чија сестра била во посета на Лондон и којашто се нашла во средиштето на настанот

Голем број на Британци искоментираа дека во нивната земја, повеќе никој не е безбеден.