Актуелно

Коронавирус (Coronavirus Covid-19): Број на заразени и жртви (во живо)

На следново видео информирајте се за бројот на заразени и жртви од Коронавирус (Coronavirus Covid-19) во светот.
Информациите за Корона вирус (Corona virus Covid-19) се обновуваат во реално време.

На овој ЛИНК можете да ги следите препораките и информациите од Министерството за Здравство во врска со Корона вирус (Corona virus Covid-19).

To Top