Вебкафе

Корисни трикови: Пет нешта кои можете да ги направите со прегорена светилка

Некои луѓе имаат доволно слободно време (читај многу) кое одлучуваат да го користат за да му „помогнат“ на човештвото во полесно и поекономично снаоѓање со секојдневните предизвици. А има безброј начини за тоа.

Некои од нив се занимаваат со прашањата околу намената на стари, наизглед неупотребливи и потрошени предмети, со кои секојдневно се среќаваме во домаќинството. Пример, прегорените сијалици. Повеќето од нас ги фрламе во ѓубре, но постојат начини на кои тие и такви, прегорени, можат да бидат употребени за друга намена.

Advertisements
To Top