Вебкафе

Комшии за пофалба: Ѕирнете што си направиле во тесниот простор помеѓу нивните куќи

Семејствата Мејерс и Шелдон живеат во британскиот град Биленхол и претходните 3 месеци ги потрошиле на нивната идеја како да го искористат просторот од 4,5 на 1,8 метри меѓу нивните куќи.

To Top