Нобел

Кој сака да има iPhone 8 ќе мора да спрема најмалку 1.000 долари

Apple на 12 септември ќе го претстави својот нов долгоочекуван, но и најскап iPhone досега – долго најавуваната „осумка“.

Информациите кои протекоа во јавноста, велат дека тој ќе чини 999 долари, а оние со поголема меморија и повеќе.

За што точно се работи? Apple ќе претстави три различни верзии – со меморија од 64, 256 и 512 гигабајти, коишто ќе чинат, соодветно – 999, 1.099 и 1.199 долари.

To Top