Ураганот „Ирма“ vs. океанот (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Разорната моќ на ураганот Ирма предизвика водата на брегот на Бахамите да се повлече многу повеќе од вообичаеното.

Ураганот Ирма, кој го погоди островот во петокот беше толку силен што го промени изгледот на Лонг Ајленд.