Видео

„Кога сум сама дома“

Видеово на Facebook има над 135.000 прегледи и над 22.000 коментари, а сè што прави девојченцето е детска забава и игра.

Малата само си се забавува, како и сите други деца што сакаат да си играат. Фрка е што возрасните имаат неопишлива потреба и неразбирлив порив во секакви ситуации да си ги снимаат децата, без притоа воопшто и за миг да помислат дека тоа трајно останува на интернет.

Е родители, малите еден ден ќе пораснат и многу веројатно ќе наидат на вакви и слични видео снимки кои вие сте решиле дека треба да бидат објавени на интернет. Тогаш веројатно друг муабет ќе правите. 😉

Advertisements
To Top