Кога на натпревар во Бугарија на теренот ќе фрлат лименка со пиво (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Иван Бандаловски од фудбалскиот клуб Вереја, од Стара Загора, прв дојде до фрлената отворена лименка со пиво, која му даде супермоќ да изедначи во 93-та минута од натпреварот за 1-1.