Кога на Јапонците ќе им доверите организација на Олимписки игри – еве за што се способни


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Дајте да им ја препишеме во нивна сопственост цела планета Земја, барем знаат да се грижат и да ни го берат гајлето на сите. Ништо подолу не очекувавме од ова кога станува збор за Јапонија.