Да фрчат долари и други девизи: Хармоникашот го легнаа на бакшиш од пари (видео)


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Хармоникаш од видеото подолу го доби најголемиот бакшиш во животот и воедно најголемиот бакшиш снимен некогаш на камера.

Типот се вика Милоша огромниот бакшиш кој го доби го собра на една богата српска свадба.