Живот

Жените ја обожуваат, на мажите им е досадна: Оваа поза ги носи партнерите на „половина пат“

Можеби паровите околу оваа поза можат да се најдат на „половина пат“.

Експериментирањето во креветот е обично забавно, освен кога еден од партнерите ќе престане да ужива. Постои секс поза околу која мажите и жените секогаш се разидуваат.

Мисионерска. Момците велат дека таа им е досадна и им носи најмалку задоволство. Најлошо е што жените уживаат пак во неа, и секогаш ја посакуваат.

Меѓутоа, поголемиот број парови се сложија дека оваа поза зависи од сексуалната хемија која партнерот ја поседува. Она што е добро кај оваа поза е дека не се доживува оргазам брзо, па сексот подолго трае.

Advertisements
To Top