Кога лавот ќе ја преземе „забавата“ во свои шепи (видео)


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Туристите кои беа во посета на авантуристичкиот сафари парк Таиган на Крим долго ќе го паметат нивното сафари искуство поради блиската средба со лавот Филја.

Филја за време на сафари возењето на туристите, најпрвин скокна во возилото, го истурка возачот, а потоа почна да се гали и да се „поздравува“ со сите луѓе внатре. Туристите го снимаа и правеа селфи фотки со него, а откако тој излезе од возилото, продолжија со сафари турата.

Имаа среќа што Филја е мирен и не бил гладен, бидејќи во овој сафари парк, пред неколку недели, лавот Витја нападна една жена за време на сафари турата.