СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Qué vendrá“ – нов хит на одличната Zaz


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Една од најпопуларните француски пејачки на денешницата во светски рамки, одличната Изабел Жефрој, во јавноста позната под уметничкото име Zaz, ја претстави својата нова песна „Qué vendrá“.

Песната „Qué vendrá“ е прв сингл од нејзиниот четврт албум „Effet Miroir“ кој ќе биде објавен на 16 ноември.

„За мене оваа песна е одење по стазата на животот. Изминатите осум години патував и настапував ширум цел свет, а оваа песна ме потсетува на многу мигови“, вели Zaz.