Кога ќе купиш фен од интернет, може да останеш без коса (видео)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Ерика Аугтум Шолбред купи фен за сушење коса преку веб страната на Amazon и кога прв пат го употреби, малку фалеше да остане без коса.

Жената од САД нарачала фен за коса од марката OraCorp и кога прв пат го вклучи, апаратот буквално почна да блуе оган наместо топол воздух. Од пламенот таа се здобила со изгореници на рацете.

Ерика се пожалила до гигантот за онлајн купување Amazon, но уште нема добиено никаков одговор.