Кога ќе ги оставите децата сами на 0,001 секунда (видео)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


На малите и палави креативци не им треба многу време за со сиот расокш да го рашират својот талент за…за што и да е ова што го прават, собрано на компилацијата од блесави моменти подолу.