сабота, август 20, 2022
Home Вебкафе Кое место го држиме на дното: Десет најбрутални собраниски тепачки во светот

Кое место го држиме на дното: Десет најбрутални собраниски тепачки во светот

Далеку од тоа дека сме најлоши (за среќа), но самиот факт дека сме во топ десет (барем од она кое е достапно на YouTube), е доволно поразителен и фрустрирачки. Без форсирање формални позиции, но со симболичен редослед, еве ги најбруталните собраниски тепачки ширум светот, од кои дел е и македонската срамна приказна од синоќешните случувања во македонското собрание.