Кличко се обрати директно од Буча покажувајќи мртви тела на градските улици (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


„Тоа што се случи овде и што се случува секаде во Украина не е специјална операција. Ова не се војници, ова се цивили, тие беа застрелани во главата со рацете врзани зад грб, ова е геноцид врз украинското население и токму тоа го прави рускиот режим, режимот на Путин и руската армија – убиваат цивили со рацете врзани зад грб, застрелани во глава“, апелираше Кличко покажувајќи тела на мртви цивили како лежат на улицата.