Живот

Ќе одите на одмор – имајте го на ум ова: Дали и колку е безбеден сексот во вода?

Дали сте подготвени за летни секс лудории во вода? Ако сте, тогаш прво прочитајте колку навистина е безбеден овој тип на секс, па потоа препуштете се на предизвикот.

Секс во море

 

Водите како што се морињата, езерата и реките се живеалиште на бројни бактерии. Освен тоа, водата ја испира природната влажност на вагината, па таа може да стане сува, а сексуалниот однос непријатен.

Секс во базен

Преку секс во базен може да внесете бактерии во вагината, а тоа сигурно не го сакате. Ова е уште полош избор, поради тоа што водата во базенот е полна со разни хемикалии.

Секс во када

Ова е вистинската опција, затоа што овде, нема бактерии, туку сте само вие и вашиот партнер. Ако сакате да имате секс во вода, експериментирајте во туш кабината или во кадата.

To Top