Живот

Dipped ink nails – бесна мода за нокти: Новиот тренд на Gucci ги поместува границите

Дизајнерите на Gucci ги поместија границите кога се однесува за мода на ноктите. Нивниот најнов тренд, кој ќе биде популарен идната година е лакирани нокти до 1/3 на прстот, украсени со различен накит.

A post shared by jennynails (@jennynails) on

Овој тренд се нарекува dipped ink nails, бидејќи прстите се ставаат во црно мастило, а потоа се додаваат масовни прстени. Би го испробале овој тренд?

To Top