Музика

„Калеш Анѓа“ – Бојаџиев со Стефановски, Лумановски, Гочева и Царовска

Екипа од соништата зад инструментите и микрофоните:

Дуке Бојаџиев – пијано, Влатко Стефановски – гитара, Каролина Гочева и Тања Царовска – вокали, Исмаил Лумановски – кларинет, Матијас Кунзли – перкусии, Костас Анастасидис – тапани. Останатото е емоција преточена во музика. Уживајте и споделувајте.

Advertisements
To Top