Какво е навистина чувството кога се умира?


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Какво е чувството кога го напуштаме овој свет? Дали чувствуваме нешто, или сето тоа е едно големо ништо?