Каква легенда: Заблудан во мобилниот, не го забележа грабежот околу него (видео)


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Типот, како и уште неколкумина други, лабаво си стоеше на шанкчето и густираше пивце, но она што го изделуваше од останатите присутни во локалот е што беше „изгубено“ загледан во својот смартфон, па очигледно не забележуваше ништо друго околу него.

Не го забележа дури ни грабежот кој се случи на локалот од еден тип, маскиран со заштитен шлем за мотор, кој запре со моторот пред кафанчето, влезе, го ограби и си замина, а овој со мобилниов „го преспа“ сето тоа.