Advertisements
Видео

Како успеа да го преживее овој пад од деветти кат?

Ракунчето од видеото бил снимено како се пентери по вертикалниот ѕид од една зграда. Неколку граѓани го снимиле инцидентот кој за среќа завршил со среќен крај.

Advertisements
To Top