Како да одберете добар казино бонус?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Со подемот на онлајн казината, бонусите се повеќе и повеќе популарни. Тоа значи дека постои голема конкуренција меѓу казината. А како што знаеме сите, конкуренцијата е добра за играчите. Тоа значи дека казиното ќе направи се, за да биде актуелно за да играте. Казино бонус се бесплатни пари, со кој може да играте. Постојат многу врсти на казино бонус. Како на пример:

  • Reload бонус
  • Бонус без депозит
  • Бесплатни вртења
  • Бонус за „добредојде“

Но кој казино бонус да се избери?

Казино бонус за регистрација

Овој бонус уште се нарекува и бонус за нови играчи или депозит бонус. Може да се сретне како : бонус за добредојде, бонус со депозит или бонус за нови играчи.

Ваквиот тип на бонус го добивате на вашата прва уплата. Воглавно, стандарден е 100%, но може да се сретне и 50% од некоја одредена бројка. Тоа може да биде 50, 100, 200 или повеќе евра во зависност од казиното. Овој бонус е најдечесто нуден од страна на казината, но и е најнепривлечен.

Едни од најпознатите слот игри се Flaming Hot и 40 Super Hot од EGT.

Reload бонус

Познат е и како бонус за „второ добредојде“. Ова нема да го најдете во сите казина, а има и такви што даваат бонуси и на првите неколку уплаќања. Овој бонус се карактеризира со тоа што вие го добивата на воторто дополнување на вашата сметка за играње. Тој може да биде исто така 100, 50, 200 %, тоа зависи од казиното.

Бонус без депозит

Односно бесплатни пари, ова е најдобриот бонус. Сите целат кон освојување на овој бонус. Но со тоа што е најдобар тој и потешко се најдува односно поретко се нуди. Овој вид на бонус се сретнува под многу називи и тоа:

  • free bonus money
  • free bonus
  • No deposit бонус

Се со цел казината да ве привлечат, за што виновна е големата конкуренција мора да понудат нешто бесплатно. Па така овој бонус може да го најдете кај многу од казината. Онлајн казиното не може да ви понуди бесплатно пијалок како традиционалните казина. Но затоа може неколку евра или долари. Бонусот варира во зависност од казината, но воглавно се движи од 5 до 20 евра. Но сепак и кај овој тип на бонус обратете внимание на условите за користење.