Кај си тргнала така (с)облечена, сестро?


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Оваа и слични појави во туристичките места не се непознато нешто, но сепак, коконава од сликиве претерала со „отвореноста“.