Видео

Јако го замава: Не е кармата брза, типката ги има потезите со нога

Анонимен маж безобразно и самоуверено сакаше да се пресмета со една млада девојка на рецепција, пред очите на изненадениот рецепционер.

На видеото објавено на интернет може да се види маж која на рецепција на еден хотел напаѓа млада девојка, но се гледа и неочекуваниот одговор на девојката.

Откако насилникот ќе ја турне девојката која стои покрај него, таа покажува завидно познавање на боречки вештини и неверојатно брзи удари со нога. Мажот добива ќотек кој сигурно долго ќе го памети.

Advertisements
To Top